SÅ HÄR HANTERAR ISODOOR AB DINA PERSONUPPGIFTER

SÅ HÄR HANTERAR ISODOOR AB DINA PERSONUPPGIFTER

Från och med 25 maj följer vi den nya generella dataskyddsförordningen som ersätter tidigare PUL. Som ett led i detta har vi sett över vår hantering av personuppgifter. När du registrerar dig som kund och/eller handlar av oss så lagrar vi automatiskt dina kontaktuppgifter i vårt affärssystem.

Mot den bakgrunden att du visat intresse kan vi komma att göra eventuella marknadsföringsutskick till dig, både digitalt men ibland också tryckta utskick. Självklart kan du alltid välja att avstå från utskick och detta respekteras omgående. Vet du redan nu att du inte vill ha framtida utskick, vänligen maila nicklas@isodoor.se

LAGRING OCH SÄKERHET

All vår data hanteras och lagras på ett säkert sätt. Våra säkerhetssystem är utvecklade med din integritet i fokus och skyddar i mycket hög grad mot intrång, förstöring samt andra förändringar som kan innebära en risk för din integritet. Vi arbetar för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas säkert.

ÖPPENHET OCH TILLGÄNGLIGHET

Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparade om just dig och ditt företag eller om du vill radera personuppgifter som vi har sparat om dig/ditt företag är du välkommen att kontakta oss.

 

Läs vår fullständiga Integritetspolicy här »

Läs om hur vi hanterar cookies här »

 

Bästa hälsningar
ISODOOR

0