Dörrlaminat i mahogny från Isodoor Cover

Fräscha förrådsdörrar i Brf Nolered

Med dörrfolie i Mahogny från Isodoor Cover har nu 190 slitna förrådsdörrar i Brf Nolered fått en helt ny, fräsch utsida. Och i och med det är nu äntligen alla uppgångarna i HSB Brf Nolered renoverade! 

Bostadsrättsföreningen på Hisingen i Göteborg har snart 50 år på nacken. De 152 lägenheterna, fördelade på 16 tvåvåningshus, byggdes 1969. Fasader, fönster, entréer och ytterdörrar till lägenheterna har genom åren rustats upp.

– Men sedan var det dörrarna till förråden, fem i varje uppgång, som vi insåg att vi måste göra något åt, säger Claes-Håkan Lundgren, vice ordförande i HSB Brf Nolered.

Att byta ut dem helt och hållet var inte aktuellt. Det var ju egentligen inget fel på dörrarna. De vara bara slitna. Så Claes-Håkan googlade runt och hittade Isodoor Cover dörrfolie.

– När jag hade pratat med Nicklas på Isodoor och med några andra som använt den här metoden, och fått ett prov så bestämde vi oss.

Dörrfolie i mahogny gav det rätta utseendet

Den Isodoor Cover föreningen valde – mahogny – ger exakt samma utseende på förrådsdörrarna som lägenhetsdörrarna, så intrycket i trappuppgångarna blir enhetligt.

Jobbet har gjorts av Nenov AB, en byggfirma i Göteborg.

– Vi har inte jobbat med det här materialet tidigare, men testade på två dörrar och lärde oss snabbt, säger Nemanja Kragic.

De två montörerna har åtgärdat i genomsnitt 10 dörrar på en dag. Det är en del tunga moment, som att hänga av och på dörrarna, men själva skivorna är lätta att montera, menar Nemanja.

– Det ser väldigt bra ut nu, med samma färg och utseende på alla dörrarna i trappuppgången. Vi är nöjda, säger Claes-Håkan Lundgren.

FLER REFERENSER:

renovera innerdörrar med isodoor cover dörrlaminat
Kopparstaden har valt Isodoor i över 15 år
0